Fillimi | Rreth nesh Pasagjeret | Bashkesia e biznesit | Kontakte|Harta e sajtit
Kërko:
 

 AKTUALE
 
  Kërkim nëpërmjet doganave  

Dërgoni pyetja, ankesa, sugjerime

 
Kërkim përmes tarifës doganore
  Linja e hapur    Pyetje të parashtruara
 Lajme
  30.03.2017    DREJTORIA DOGANORE E REPUBLIKËS SË MAQEDONISË Shpall THIRRJE PUBLIKE Nr.2/17

DREJTORIA DOGANORE E REPUBLIKËS SË MAQEDONISË Shpall THIRRJE PUBLIKE Nr.2/17 Për mbledhjen e ofertave për të lidhur kontratë për shfrytëzimin e hapësirës punuese për organet doganore:
më shumë...

15.12.2016   THIRRJE PUBLIKE

për zgjedhjen e personit juridik i cili kryen veprimtari ose posedon leje për grumbullimin , përpunimin, riciklimin dhe shkatërrimin dhe/ose transportim të hedhurinave
më shumë...
06.10.2016   THIRRJE PUBLIKE

THIRRJE PUBLIKE për zgjedhjen e personit juridik i cili kryen veprimtari ose posedon leje për grumbullimin dhe/ose transportim të hedhurinave
më shumë...
13.05.2016   SHPALLJE NUMËR 2/2016 PËR DHËNIEN ME QIRA TË OBJEKTEVE NË VENDKALIMET KUFITARE

Në bazë të Ligjit për shfrytëzimin dhe disponim me sendet në pronëse shtetërore dhe sendet në pronësi komunale (“Gazeta zyrtare e RM-së” nr. 78/15, 106/15 dhe 153/15), Ligjit për vlerësim (“Gazeta zyrtare e RM-së” nr. 115/10, 158/11, 185/11, 64/12, 188/14, 104/15, 153/15 dhe 192/15) dhe Vendimit për dhënien me qira të objekteve në vendkalimet kufitare për komunikacionin tokësor
më shumë...
01.04.2016   SHPALLJE NUMËR 1/2016 PËR DHËNIEN ME QIRA TË OBJEKTEVE NË VENDKALIMET KUFITARE

Në bazë të Ligjit për shfrytëzimin dhe disponim me sendet në pronëse shtetërore dhe sendet në pronësi komunale
më shumë...
28.12.2015   SEKUESTROHEN FALSIFIKIME, DEVIZA, BARNA, PJESË MAKINASH INDUSTRIALE, FISHEKZJARRË DHE QEN

Javën e kaluar nëpunësit doganor zbuluan më shumë tentativa për kontrabandë, ku përkohësisht janë mbajtur falsifikime, deviza, eho-aparat, barna, pjesë makinash industriale, pjesë për telefona mobil, rimorkio kampingu, pjesë makinash, prodhime fishekzjarrësh, pistoletë ajrore, qen, tullumbace, veshje dhe peceta.
më shumë...
28.12.2015   MBAHET MBLEDHJE E RREGULLT E TRUPIT KËSHILLËDHËNËS

Më datë 24.12.2015 është mbajtur mbledhje e rregullt e Trupit këshillëdhënës ku janë shqyrtuar më shumë çështje nga fusha e punës doganore dhe kërkesa të komunitetit afarist.
më shumë...
24.12.2015   ADERIMI I REPUBLIKËS SË SERBISË DREJT KONVENTËS PËR PROCEDURË TË PËRBASHKËT TRANSITI

Nga 1 shkurti i vitit 2016, Republika e Serbisë do të bëhet anëtare e plotë e Konventës së procedurës së përbashkët të Transitit me çka në mënyrë domethënëse do të përshpejtohet dhe thjeshtësohet zbatimi i procedurës së transitit dhe do të reduktohen shpenzimet e lëvizjeve të transitit që përshkojnë Republikën e Serbisë.
më shumë...
23.12.2015   NË TABANOC PENGOHET KONTRABANDË E 4,5 KG MARIHUANE

Nëpunësit doganor nga Seksioni për punë operative (ekipet mobile) mbrëmë, më datë 22.12.2015, penguan një tentativë për kontrabandë të rreth 4,5 kg marihuanë.
më shumë...
21.12.2015   SEKUESTRIM DEVIZASH, IKONASH, MALLI TEKNIK, SHTESASH USHQIMI, FUNGICIDESH DHE FALSIFIKIMESH

Gjatë javës së kaluar, nëpunësit doganor zbuluan më shumë tentativa për kontrabandë, ku dhe përkohësisht janë mbajtur deviza, ikona, prodhime të reja dhe të përdorura dhe pajisje, veshje, shtesa ushqimi, parfume, kremra, fungicide, insekticide dhe falsifikime.
më shumë...
 

Arkivi i lajmeve kliko

MK | EN | SQ
 Lajme
 Links

 
 
 Servis

Supported by
| ??????
Vizitorë në këtë moment: 1
Gjithsej vizitorë: 510531

 
Fillimi | Rreth nesh | Pasagjeret | Bashkesia e biznesit | Kontakte | Harta e sajtit
©2004 Drejtoria doganore e Republikes se Maqedonise