pandora perlen buy runescape money tiffany pendants hollister hoodies ghd osterreich mbt kengat links of london jewelry thomas sabo charms levis dritto pandora armband
 
 
Почетна | За нас Патници | Деловна заедница | Контакт | Мапа на сајтот
Пребарување:
  Актуелно
СООПШТЕНИЕ за начинот на постапување со погрешните уплати на евидентната сметка 845-00960 на ЦУ

Вести
ПУШТАЊЕ ВО ПРОДУКЦИЈА НА НОВА ВЕБ СТРАНА
 
 
Скопје,05.05.2017 г.
 
 
Ве информираме дека заради пуштање во продукција на нова веб страна, денес (05.05.2017 година) со почеток од 16 часот ќе има прекин во работењето на официјалната интернет страна на Царинската управа.
 
Царинската управа на Република Македонија разви нова веб страна, согласно најновите технолошки решенија и принципите на транспарентност и отчетност во своето работење, а со цел ефикасно споделување на информации до целната публика и подобрување на позитивното мислење преку промоција на својата работа и постигнати резултати. Со помош на модерен стилски дизајн и дефинирање на целните групи за кои се наменети информациите кои се објавени и ќе се објавуваат, во текот на изработка на новата веб страна како основна цел го имавме зголемувањето на бројот на посети и прегледи на новиот веб сајт.
 
Дополнително, на новата веб страна имплементирано е зголемување на можностите за пристап до информациите за лицата со инвалидност и воведен е страндардот за веб пристапност WCAG 2.0 дефиниран од страна на Обединетите Нации.
Назад 

Креиран од Admin1 на 05.05.2017
MK | EN | SQ

 
 
 
 


ИСПИТ ЗА ЛИЦЕНЦИРАН ЗАСТАПНИК -СЛЕДЕЊЕ ВО ЖИВО

 

ПРИЈАВЕТЕ КОРУПЦИЈА ВО ЦАРИНСКАТА УПРАВА

 

АНКЕТА ЗА КОРУПЦИЈА


 e-Carina

   

ЈАВЕН ПОВИК ЗА ДОСТАВУВАЊЕ НА ЕОРИ БРОЈ

 

Е-ТРГОВИЈА

 

ПРОМОТИВЕН СПОТ ЗА КАПАЊАТА ЗА УСНО ПРИЈАВУВАЊЕ НА СТОКА

АНКЕТА ЗА БИЗНИС ЗАЕДНИЦАТА

КОЛКУ СТЕ ЗАДОВОЛНИ ОД ЦАРИНСКИТЕ ЗАСТАПНИЦИ?

БЕЗГОТОВИНСКОТО ПЛАЌАЊЕ НА ЦАРИНСКИТЕ ДАВАЧКИ

 


 Новини

    
 

 


 

 Линкови

 
 

 Сервиси

Supported by
Моментално посетители: 5
Вкупно посетители: 10491997

 
Почетна | За нас | Патници | Деловна заедница | Контакт | Мапа на сајтот
©2004 Царинска Управа на Република Македонија