pandora perlen buy runescape money tiffany pendants hollister hoodies ghd osterreich mbt kengat links of london jewelry thomas sabo charms levis dritto pandora armband
 
 
Почетна | За нас Патници | Деловна заедница | Контакт | Мапа на сајтот
Пребарување:
  Актуелно
СООПШТЕНИЕ за начинот на постапување со погрешните уплати на евидентната сметка 845-00960 на ЦУ

Вести
СЕМИНАР ЗА ЗАЈАКНУВАЊЕ НА СОРАБОТКАТА ПОМЕЃУ ЦАРИНСКИТЕ И ДАНОЧНИТЕ СЛУЖБИ
 
 
 
Директорката на Царинската управа учествуваше на семинар на високо ниво за зајакнување на соработката помеѓу царинските и даночните служби. Семинарот се одржа од 27-ми до 28-ми април 2017 година во Малта.
За царинските и даночните служби заедничко е тоа што тие се одговорни за контрола и наплата на даноци и давачки и спречување на измама.
На семинарот се дискутираше за сегашното ниво на соработка помеѓу двете служби, но и како соработката може да се подобри и зајакне.
Учесниците дискутираа и за целите што треба да се постигнат, како и кои конкретни чекори треба да се преземат за нивно постигнување.
 
Во истиот период, во Малта претставници на Царинска управа учествуваа на 15от Состанок на Европската комуникациска мрежа за царина и оданочување на кој меѓу другото, беа разгледани комуникациските активности во 2016 година за земјите членки на ЕУ и земјите кандидати и новите трендови за комуникација.
Назад 

Креиран од admin2 на 02.05.2017
MK | EN | SQ

 
 
 
 


ИСПИТ ЗА ЛИЦЕНЦИРАН ЗАСТАПНИК -СЛЕДЕЊЕ ВО ЖИВО

 

ПРИЈАВЕТЕ КОРУПЦИЈА ВО ЦАРИНСКАТА УПРАВА

 

АНКЕТА ЗА КОРУПЦИЈА


 e-Carina

   

ЈАВЕН ПОВИК ЗА ДОСТАВУВАЊЕ НА ЕОРИ БРОЈ

 

Е-ТРГОВИЈА

 

ПРОМОТИВЕН СПОТ ЗА КАПАЊАТА ЗА УСНО ПРИЈАВУВАЊЕ НА СТОКА

АНКЕТА ЗА БИЗНИС ЗАЕДНИЦАТА

КОЛКУ СТЕ ЗАДОВОЛНИ ОД ЦАРИНСКИТЕ ЗАСТАПНИЦИ?

БЕЗГОТОВИНСКОТО ПЛАЌАЊЕ НА ЦАРИНСКИТЕ ДАВАЧКИ

 


 Новини

    
 

 


 

 Линкови

 
 

 Сервиси

Supported by
Моментално посетители: 8
Вкупно посетители: 10491989

 
Почетна | За нас | Патници | Деловна заедница | Контакт | Мапа на сајтот
©2004 Царинска Управа на Република Македонија