Почетна | За нас Патници |Бизнис заедница| Контакт|Мапа на са?тот
Пребарување:
 

 
 Овластено лице за прием на пријави од укажувачи

Горан Спасевски

началник на Одделение за внатрешна контрола
Сектор за професионална одговорност
мобилен тел. 070 355 769
ул. Лазар Личеноски бр. 13, 1000 Скопје
e-mail - ukazuvaci@customs.gov.mk

MK | EN | SQ
 Новини
 Сервиси

Supported by
| ??????
Моментално посетители: 17
Вкупно посетители: 10500922

 
Почетна | За нас | Патници | Бизнис заедница | Контакт |Мапа на са?тот
?2004 Царинска управа на Република Македони?а