Почетна | За нас Патници |Бизнис заедница| Контакт|Мапа на са?тот
Пребарување:
 

 
 Политика за квалитет на царинската лабораторија
 
Политиката на квалитет на Царинската лабораторија е насочена кон максимална помош во исполнување на приоритетите на Царинската управа преку научно-технолошки услуги со активностите за утврдување на природата, тарифна класификација,  потекло и вредност на стоки, стоки кои подлежат на одредени забрани или ограничувања  и исполнување на обврските кон Европската унија.
 
Политика за квалитет на Царинската лабораторија
MK | EN | SQ
 Новини
 Сервиси

Supported by
| ??????
Моментално посетители: 24
Вкупно посетители: 10500945

 
Почетна | За нас | Патници | Бизнис заедница | Контакт |Мапа на са?тот
?2004 Царинска управа на Република Македони?а