Почетна | За нас Патници |Бизнис заедница| Контакт|Мапа на са?тот
Пребарување:
 

 
 Политика за безбедност на информации

 

Царинската управа на Република Македонија воспостави Политика за безбедност на информации како основа на систем за управување со безбедност на информации кој треба да обезбеди доверливост, интегритет и достапност на податоците кои се однесуваат на нејзиното работење. Опсегот на системот за управување со безбедност на информации е податочниот центар на Царинската управа, вклучувајќи ги сите ИТ процеси поврзани со ИТ безбедноста и заштитата, апликациите, податоците и ИКТ системите кои се поставени во податочниот центар на централната локација на Царинската управа во Скопје.

 
 Политика за безбедност на информации (983 KB)

Supported by
| ??????
Моментално посетители: 4
Вкупно посетители: 10500897

 
Почетна | За нас | Патници | Бизнис заедница | Контакт |Мапа на са?тот
?2004 Царинска управа на Република Македони?а