Почетна | За нас Патници |Бизнис заедница| Контакт|Мапа на са?тот
Пребарување:
 

 
 Информации / Реакции на ЦУРМ

 Прилози на Канал 5 телевизија

 Реакции на Царинската управа на РМ

[29.01.2015] Три години никој не ги контролирал увозниците на нови возила[Видео]

[25.01.2015] Царината молчи - колку патнички возила се впишани како товарни?[Видео]

[23.12.2014] Царината не знае колку товарни возила се употребуваат како патнички![Видео]

ИЗВРШЕНИ ПОСТ-ЦАРИНСКИ КОНТРОЛИ КАЈ УВОЗНИЦИТЕ НА НОВИ ВОЗИЛА

ОДГОВОРИ НА ПОСТАВЕНИ ПРАШАЊА

[28.06.2015] Транспортерите нервозни - чекањето на граничните премини му наштетува на бизнисот[Видео]

[08.07.2015] Транспортерите и натаму чекаат на терминалите[Видео]

[16.07.2015] Транспортерите и шпедитерите незадоволни од работењето на царината[Видео]

ПОДОБРУВАЊЕ НА ПРОТОКОТ НА ГРАНИЧНИТЕ ПРЕМИНИ
[17.07.2015] Во Битола и Охрид се продава алкохол без бандероли - акциите на царината без ефект[Видео]

ПРОДОЛЖУВА АКЦИЈАТА ЗА КОНТРОЛА НА ПРАВИЛНА УПОТРЕБА НА АКЦИЗНА СТОКА ВО МАЛОПРОДАЖБА

ЦАРИНСКИ ИНСПЕКТОРИ ЗАПЛЕНИЈА 326 ЛИТРИ ШВЕРЦУВАН ЕНЕРГЕТСКИ ПИЈАЛАК

ЗАПЛЕНЕТИ 117 ЛИТРИ АЛКОХОЛ И 23 КУТИИ ЦИГАРИ БЕЗ БАНДЕРОЛИ ВО АКЦИИ НА ЦАРИНАТА ВО 6 ГРАДОВИ

[29.07.2015] Во време на „жетва“, скромни улови на дрога на границите[Видео] ДОСТАВЕНИ ПОДАТОЦИ И ИЗВЕШТАИ

[31.07.2015] Царината си даде рок - системот за обработка на декларации од ноември[Видео]

[05.08.2015] Терминалите и натаму преполни – се чека да профункционира новиот систем за царинење[Видео]

РЕАКЦИЈА И ОДГОВОРИ НА ПОСТАВЕНИ ПРАШАЊА

ДЕМАНТ

[25.08.2015] Прилог на Канал 5 телевизија најавен како „Три меѓународни компании ја тужат царината поради дополнителна наплата на давачки”

ДЕМАНТ ОД ЦАРИНСКА УПРАВА

ОДГОВОРИ НА ПОСТАВЕНИ ПРАШАЊА

MK | EN | SQ
 e-Carina
 Новини
 Сервиси

Supported by
| ??????
Моментално посетители: 13
Вкупно посетители: 10500907

 
Почетна | За нас | Патници | Бизнис заедница | Контакт |Мапа на са?тот
?2004 Царинска управа на Република Македони?а