Почетна | За нас Патници |Бизнис заедница| Контакт|Мапа на са?тот
Пребарување:
 

 
 Поедноставена транзитна постапка во железнички сообраќај
 
Упатство за спроведување на поедноставена транзитна постапка со железница
Прилог 1 - Дополнително располагање
Прилог 2 - Известување за ре-експедиција
Прилог 3 - Извештај за превоз на стока со поголем ризик од измама
Прилог 4 - Извештај за измени на договори за превоз
 
Железнички друштва овластени за користење на поедноставена транзитна постапка
 
MK | EN | SQ
 e-Customs

Supported by
| ??????
Моментално посетители: 20
Вкупно посетители: 10500930

 
Почетна | За нас | Патници | Бизнис заедница | Контакт |Мапа на са?тот
?2004 Царинска управа на Република Македони?а