Почетна | За нас Патници |Бизнис заедница| Контакт|Мапа на са?тот
Пребарување:
 

 
 Пријавете корупција во Царинската управа
 ОБРАЗЕЦ ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА КОРУПЦИЈА
Полињата означени со (*) се задолжителни!
Датум:
Време (hh:mm): *
Царинска испостава (организациона единица)
Име и презиме на царински службеник
Идентификационен број на царински службеник:
Опис на настанот: *
Ваша адреса за контакт (емаил): *
ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ: Согласно позитивните законски прописи,лажното пријавување подлежи на кривична одговорност.
 
Внесете го текстот во полето.

 
Испрати
 

Supported by
| ??????
Моментално посетители: 20
Вкупно посетители: 10500936

 
Почетна | За нас | Патници | Бизнис заедница | Контакт |Мапа на са?тот
?2004 Царинска управа на Република Македони?а