Почетна | За нас Патници |Бизнис заедница| Контакт|Мапа на са?тот
Пребарување:
 

 
 НКТС/Координатори за транзит
 
Со одлука на директорот на Царинската управа формирана е национална мрежа на координатори за транзит. Покрај националниот координатор за транзит, назначени се и регионални координатори (по еден за секоја царинарница) и локални координатори (по еден за секоја поголема испостава). 
 
Системот на координатори за транзит е воспоставен за:

MK | EN | SQ
 e-Carina

Supported by
| ??????
Моментално посетители: 19
Вкупно посетители: 10500968

 
Почетна | За нас | Патници | Бизнис заедница | Контакт |Мапа на са?тот
?2004 Царинска управа на Република Македони?а