Почетна | За нас Патници |Бизнис заедница| Контакт|Мапа на са?тот
Пребарување:
 

 
 НКТС/Технички спецификации
 

Насоки за минимални технички побарувања кои е потребно да се овозможат за успешно поднесување на електронски пораки во НКТС

 
НКТС Спецификации
   

Тест сценарија
    Прилог 1 - Резултати од тест сценарија

   

Листа на референтни податоци 

 
Следни НКТС Спецификации

Прилог кон следна спецификација - KEL 026

  KEL v0.27- нефицијална работна верзија
  KEL v0.28- нефицијална работна верзија
MK | EN | SQ
 e-Carina

Supported by
| ??????
Моментално посетители: 17
Вкупно посетители: 10500960

 
Почетна | За нас | Патници | Бизнис заедница | Контакт |Мапа на са?тот
?2004 Царинска управа на Република Македони?а