Почетна | За нас Патници |Бизнис заедница| Контакт|Мапа на са?тот
Пребарување:
 

 
 НКТС/Известувања
 
 
  Прилог: Листа на цариснки испостави на Република Србија
   
 
   
  Известување за начинот на  евидентирање на завршување на транзитна постапка и за начин на пополнување на пријава за товарни листови во МАКЦИС по завршување на транзитна постапка извршена со користење на товарен лист CIM како транзитна декларација
   
Доставување на ЕОРИ број
   
  Известување за проверка на задолженост на гаранцијата за транзит
 
 
 
MK | EN | SQ
 e-Carina
НОВ КОМПЈУТЕРИЗИРАН ТРАНЗИТЕН СИСТЕМ-NCTS
СИСТЕМ ЗА ОБРАБОТКА НА ДЕКЛАРАЦИИ И АКЦИЗНИ ДОКУМЕНТИ-СОЦДАД
ИНТЕГРИРАНА ТАРИФНА ОКОЛИНА (ИТО)

Supported by




| ??????
Моментално посетители: 11
Вкупно посетители: 10373221

 
Почетна | За нас | Патници | Бизнис заедница | Контакт |Мапа на са?тот
?2004 Царинска управа на Република Македони?а