Почетна | За нас Патници |Бизнис заедница| Контакт|Мапа на са?тот
Пребарување:
 

 
 НКТС/Испитна постапка и наплата на царински долг

Упатство за спроведување на испитна постапка и наплата на долг во транзитна постапка

 

 .... Известување за нераздолжена транзитна операција и барање за доставување на дополнителни податоци
  Известување за применото барање за испитна постапка
  Известување за нераздолжена транзитна операција
  Известување за обврска за плаќање на долг настанат во транзитна постапка
  Известување за завршување на транзитната постапка и платен долг настанат во транзитна постапка

 
MK | EN | SQ
 e-Carina

Supported by
| ??????
Моментално посетители: 27
Вкупно посетители: 10500977

 
Почетна | За нас | Патници | Бизнис заедница | Контакт |Мапа на са?тот
?2004 Царинска управа на Република Македони?а