Почетна | За нас Патници |Бизнис заедница| Контакт|Мапа на са?тот
Пребарување:
 

 
 НКТС/Гаранции во транзитна постапка

Упатство за гаранции во транзитна постапка

 ....
 
  Листа на транзитни декларации за одредување/ревидирање на референтниот износ на општа гаранција за неограничен број на видови стока без зголемен ризик од измама
  Листа на транзитни декларации за одредување/ревидирање на референтниот износ на општа гаранција за стока со зголемен ризик од измама
  Шифри на гаранции
   Листа на проверки при користење на потврдите за општа гаранција (ТЦ 31)
  Листа на проверки при користење на потврдите за изземање од гаранција (ТЦ 33)

 
 ПРОВЕРКА НА САЛДО НА МАКЕДОНСКА ГАРАНЦИЈА
 

 

MK | EN | SQ
 e-Carina
НОВ КОМПЈУТЕРИЗИРАН ТРАНЗИТЕН СИСТЕМ-NCTS
СИСТЕМ ЗА ОБРАБОТКА НА ДЕКЛАРАЦИИ И АКЦИЗНИ ДОКУМЕНТИ-СОЦДАД
ИНТЕГРИРАНА ТАРИФНА ОКОЛИНА (ИТО)

Supported by
| ??????
Моментално посетители: 12
Вкупно посетители: 10373229

 
Почетна | За нас | Патници | Бизнис заедница | Контакт |Мапа на са?тот
?2004 Царинска управа на Република Македони?а