Почетна | За нас Патници |Бизнис заедница| Контакт|Мапа на са?тот
Пребарување:
 

 
 Спроведување на транзитна постапка со примена на НКТС
Упатство за спроведување на транзитна постапка со примена на НКТС
 
 ....

Известување за декларација во НКТС - Редовна постапка

 

IE119 Tранзитен Контролен протокол на поаѓање

 

IE120 Tранзитен Контролен протокол на одредиште

   

Корисничко упатство за НКТС - Економски оператори 

MK | EN | SQ
 e-Carina

Supported by
| ??????
Моментално посетители: 27
Вкупно посетители: 10501007

 
Почетна | За нас | Патници | Бизнис заедница | Контакт |Мапа на са?тот
?2004 Царинска управа на Република Македони?а