Почетна | За нас Патници |Бизнис заедница| Контакт|Мапа на са?тот
Пребарување:
 

 
 НКТС/Конвенции
 

  Конвенција за заедничка транзитна постапка
  (Пречистена верзија - состојба на 01.05.2016)
  (1.24 MB), 17.08.2016

 
  Конвенција за поедноставување на формалностите при трговија со стока (ЕЦД Конвенција)
   (Пречистена верзија - состојба на 16.12.2006)
  (0.87 MB), 28.06.2016
 
MK | EN | SQ
 е-Carina
НОВ КОМПЈУТЕРИЗИРАН ТРАНЗИТЕН СИСТЕМ-NCTS
СИСТЕМ ЗА ОБРАБОТКА НА ДЕКЛАРАЦИИ И АКЦИЗНИ ДОКУМЕНТИ-СОЦДАД
ИНТЕГРИРАНА ТАРИФНА ОКОЛИНА (ИТО)

Supported by
| ??????
Моментално посетители: 8
Вкупно посетители: 10373244

 
Почетна | За нас | Патници | Бизнис заедница | Контакт |Мапа на са?тот
?2004 Царинска управа на Република Македони?а