Почетна | За нас Патници |Бизнис заедница| Контакт|Мапа на са?тот
Пребарување:
 

 
 Издавање на деловен и рекламен простор
 
Упатство за начинот и постапката за издавање под закуп на деловен и рекламен простор на граничните премини за патен сообраќај
(639 KB), 25.06.2014,

Правилник за надоместоци за услуги и закупнина на деловен и рекламен простор на граничните премини за патен сообраќај што ги наплатува ЦУРМ
(64 KB), 25.06.2014,

Упатство за минималните услови и начинот на определување на работниот простор каде стоката во моторни возила се става на увид и се врши преглед
(869 KB), 09.09.2015,
MK | EN | SQ
 Новини
 Сервиси

Supported by
| ??????
Моментално посетители: 20
Вкупно посетители: 10500935

 
Почетна | За нас | Патници | Бизнис заедница | Контакт |Мапа на са?тот
?2004 Царинска управа на Република Македони?а