Почетна | За нас Патници |Бизнис заедница| Контакт|Мапа на са?тот
Пребарување:
 

 
 Царинска статистика / Време на процесирање на дозволи

 
 
 
 
 Податоците се однесуваат на просечното време од прифаќање до издавање на дозволите во EXIM системот
 
АХВ Агенција за храна и ветеринарство
ДРС Дирекција за раздијациона сигурност
МВР_БЈБ Министерство за внатрешни работи - Биро за јавна безбедност
МЕ Министерство за економија
МЖСПП Министерство за животна средина и просторно планирање
МЗ_БЛ Биро за лекови
МЗ_ДСЗИ Државен санитарен и здравствен инспекторат
МЗШВ Министерство за земјоделство шумарство и водостопанство
МЗШВ_ДИЗ Државен инспекторат за земјоделство
МЗШВ_ФУ Фитосанитарна управа
МК_УЗКН Управа за заштита на културното наследство

 Архива на статистика за издадени дозволи
 
         Архива на издадени дозволи во 2013 и 2016 година
 
MK | EN | SQ
 Новини
 Сервиси

Supported by
| ??????
Моментално посетители: 18
Вкупно посетители: 10500919

 
Почетна | За нас | Патници | Бизнис заедница | Контакт |Мапа на са?тот
?2004 Царинска управа на Република Македони?а