Почетна | За нас Патници |Бизнис заедница| Контакт|Мапа на са?тот
Пребарување:
 

 
 Видео записи
02.12.2016 - 32,5 килограми марихуана фатени на граничниот премин Блаце [Видео]
 

31.10.2016 - Спречен шверц на 29 кг марихуана на Блаце [Видео]

 
16.05.2016 - Слики од кампања „Не за нелегални алкохолни пијалоци“ [Видео]
 
14.04.2016 - Видео – За ваша заштита, за ваша безбедност, на ваша услуга [Видео]
 
15.02.2016 - Запленети 1,7 тони режан тутун [Видео]
 
23.12.2015 - На табановце спречен шверц на 4,5 кг марихуана [Видео]
 
18.12.2015 - 152 илјади евра во мерцедес [Видео]
 

14.12.2015 - Запленети 30 кг марихуана [Видео]

 

20.11.2015 - Откриена фабрика за производство на фалсификувани патики [Видео]

 
Јавен повик за доставување на EORI број [Видео]
 
Промотивен спот за кампања за усно пријавување на стока[Видео]
 

26.11.2014 - На ГП Богородица спречен обид за шверц на 1кг хероин[Видео]

 

10.11.2014 - На ГП Табановце запленети 14 кг марихуана [Видео]

 

24.06.2014-Запленета приколка специјално конструирана за криумчарење на стока [Видео]

 

27.12.2013 - На ГП Ќафасан запленети 18 кг марихуана [Видео]

 
18.12.2013 - На ГП Делчево запленети 140 кг марихуана [Видео]
.
01.11.2013 - Запленети лекови на Блаце [Видео]
 
01.11.2013 - 16 кг марихуана фатени на Табановце[Видео]
 
09.10.2013-5,5 кг хероин откриени на Табановце [Видео]
 
15.06.2013-117 кг марихуана откриени во албански автобус на Табановце [Видео]
 
17.05.2013-Во плинска боца пронајдени 16 кг марихуана [Видео]
 
10.05.2013 - 12 кг марихуана запленети на ГП Ќафасан [Видео]
.
05.04.2013 - Емисија за деца на тема Царина [Видео]
.
29.03.2013 - На ГП Деве Баир запленети 12 кг марихуана [Видео]
 .
18.03.2013 - На ГП Ќафасан запленети 39 кг марихуана [Видео]
 .
14.02.2013 - На ГП Табановце запленети 14,5 кг марихуана [Видео]
 .
07.01.2013 - На ГП Меџитлија запленети 342 кг марихуана [Видео]
 .
 .

27.11.2012 - На ГП Табановце запленети 10 кг хероин [Видео]

 
MK | EN | SQ
 Новини
 Сервиси

Supported by
| ??????
Моментално посетители: 19
Вкупно посетители: 10500927

 
Почетна | За нас | Патници | Бизнис заедница | Контакт |Мапа на са?тот
?2004 Царинска управа на Република Македони?а