Почетна | За нас Патници |Бизнис заедница| Контакт|Мапа на са?тот
Пребарување:
 

 
 Време на процесирање - стоково царинење - 2017 година

 

 
 
Просечното време е пресметано како разлика од времето на утврдување и времето на регистрација на царинските декларации
 Време на процесирање - стоково царинење - 2016 година

 

 
 
 

 
Просечното време е пресметано како разлика од времето на утврдување и времето на регистрација на царинските декларации

 Време на процесирање - стоково царинење - 2015 година
   
   
 Време на процесирање - стоково царинење - 2014 година
   
   
 Време на процесирање - стоково царинење - 2013 година
   
 
 
.
 Време на процесирање - стоково царинење - 2012 година
...

Kанал

Увозни декларации

Извозни декларации

Вкупно 2012 год

 

број

просек

број

просек

број

просек
(dd.hh.mm)

зелен

140,237

00:00:36

85,998

00:00:08

226,235

00:00:26

син

47,453

00:00:35

39,401

00:00:31

86,854

00:00:33

жолт

125,085

00:01:41

52,895

00:01:03

177,980

00:01:29

црвен

61,665

00:03:26

16,982

00:00:36

78,647

00:02:50

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вкупно

374,440

00:01:26

195,276

00:00:30

569,716

00:01:06

   
 Време на процесирање - стоково царинење 2011 година

... 

Kанал

Увозни декларации

Извозни декларации

Вкупно 2011 год

 

број

просек

број

просек

број

просек
(dd.hh.mm)

зелен

146,737

00:00:31

92,310

00:00:07

239,047

00:00:22

син

71,645

00:00:32

40,337

00:00:33

111,982

00:00:32

жолт

88,120

00:02:16

53,564

00:00:59

141,684

00:01:47

црвен

57,975

00:03:47

19,693

00:00:39

77,668

00:03:00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вкупно

364,477

00:01:28

205,904

00:00:29

570,381

00:01:06

 
 

 Време на процесирање - стоково царинење 2010 година

... 

Kанал

Увозни декларации

Извозни декларации

 

Вкупно 2010 год

 

број

просек

број

просек

 

број

просек
(dd.hh.mm)

зелен

143,232

00:00:26

94,945

00:00:05

 

238,177

00:00:18

син

35,943

00:00:24

38,122

00:00:38

 

74,065

00:00:31

жолт

88,581

00:01:31

46,389

00:00:53

 

134,970

00:01:18

црвен

78,988

00:04:58

20,978

00:00:37

 

99,966

00:04:03

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вкупно

346,744

00:01:45

200,434

00:00:26

 

547,178

00:01:16

 
   

MK | EN | SQ
 Новини
 Сервиси

Supported by
| ??????
Моментално посетители: 33
Вкупно посетители: 10501020

 
Почетна | За нас | Патници | Бизнис заедница | Контакт |Мапа на са?тот
?2004 Царинска управа на Република Македони?а