Почетна | За нас Патници |Бизнис заедница| Контакт|Мапа на са?тот
Пребарување:
 

 
 Прашања за Асикуда

Во MODCBR кај снимени декларации не ми го отвара основниот екран. Што да направам?

повеќе ...

Како да извадам дефиниран извештај во ASYCUDA?

повеќе ...

Кога пробам да се поврзам на сервер на Asycuda ми дава connection refused. Што да направам?

повеќе ...

Имам проблем при најавувањето во Asycuda. Што да направам?

повеќе ...

Ми дава ABRA или празни табели во декларацијата и не можам да ја завршам. Што да направам?

повеќе ...

При утврдување на декларација, добивам К број но потоа сум на чекај или ме исфрла.Што да направам?

повеќе ...

Ми појавува машински грешки бр.-79, 240, 250, 271 , 100, и е преспора работата. Што да направам?

повеќе ...

Како да направам далечинска репликација на сервер?

повеќе ...

Како да се поврзам на сервер во Asycuda?

повеќе ...

Како да си ја променам лозинката во Asycuda?

повеќе ...

Supported by
| ??????
Моментално посетители: 22
Вкупно посетители: 10500982

 
Почетна | За нас | Патници | Бизнис заедница | Контакт |Мапа на са?тот
?2004 Царинска управа на Република Македони?а