Почетна | За нас Патници |Бизнис заедница| Контакт|Мапа на са?тот
Пребарување:
 

 
 Прашања за ЕХИМ

- Во EXIM Тарифниот број за кој ми треба дозвола не можам да го отворам, не ми го дава полето?

повеќе ...

Во EXIM го нема Тарифниот број за кој ми треба дозвола. Што да направам?

повеќе ...

Имам грешка во податоците од барањето, кое ми е веќе одобрено од институцијата. Што да направам?

повеќе ...

Не можам да потпишам ми јавува Грешка при конекција со сервер. Што да направам?

повеќе ...

Направив продолжување на мојот дигитален сертификат,но пак ми јавува дека е истечен.Што да направам?

повеќе ...

Како да го пополнам електронското барање, а како хартиениот Образец на барањето за регистрација?

повеќе ...

Мојата компанија има добиено и инсталирано дигитален сертификат,како сега да се регистрирам во ЕXIM?

повеќе ...

Supported by
| ??????
Моментално посетители: 21
Вкупно посетители: 10500989

 
Почетна | За нас | Патници | Бизнис заедница | Контакт |Мапа на са?тот
?2004 Царинска управа на Република Македони?а