Почетна | За нас Патници |Бизнис заедница| Контакт|Мапа на са?тот
Пребарување:
 

 
 Царинска статистика/ Увоз на возила во 2017 година

Поради голем интерес на јавноста околу царинењето на моторни возила Царинската управа објавува преглед на количини на царинети нови и употребувани патнички автомобили, товарни моторни возила, автобуси и минибуси заклучно со 31 март 2017 година.

 
 Увоз на возила во 2017 година.CSV

 Царинска статистика/ Увоз на возила во 2016 година

 Увоз на возила во 2016 година.CSV

 Царинска статистика/ Увоз на возила во 2015 година

 
Увоз на возила во 2015 година.CSV
 

 Увоз на возила во 2014 година

 
Увоз на возила во 2014 година.CSV

 Увоз на возила во 2013 година

 
Увоз на возила во 2013 година.CSV
 
 Увоз на возила во 2012 година

 
 
Увоз на возила во 2012 година.CSV

 

 Увоз на возила во 2011 година

 
 Увоз на возила во 2011 година.CSV

 

 Увоз на возила во 2010 година

 

* Од 13 март 2010 година моторните возила се царинат согласно промените на Законот за царинска тарифа и промените во Законот за акцизи. 

 
Увоз на возила во 2010 година.CSV

 Увоз на возила во 2009 година

 

 
Увоз на возила во 2009 година.CSV

MK | EN | SQ
 Новини
 Сервиси

Supported by
| ??????
Моментално посетители: 8
Вкупно посетители: 10406385

 
Почетна | За нас | Патници | Бизнис заедница | Контакт |Мапа на са?тот
?2004 Царинска управа на Република Македони?а