Почетна | За нас Патници |Бизнис заедница| Контакт|Мапа на са?тот
Пребарување:
 

 
 Јавни набавки во 2017

Почитувани корисници,

Објавената документација е од информативен карактер. За учество во постапка на јавна набавка задолжително треба да подигнете тендерска документација од архивата на Царинска управа.
 

Број

Јавна набавка 2017

Одлука 

     

8

Бр. на оглас 06/2017
Објавен 26.04.2017
Отварање понуди: 26.05.2017 во 11:00 часот
Вид на постапка:   Отворена постапка
Предмет на набавка:Одржување на ИИС
 

7

Бр. на оглас 05/2017
Објавен 24.04.2017
Отварање понуди: 16.05.2017 во 12:00 часот
Вид на постапка:   Отворена постапка
 

6

Бр. на оглас 04/2017
Објавен 20.04.2017
Отварање понуди: 31.05.2017 во 12:00 часот
Вид на постапка:   Отворена постапка
Предмет на набавка: Сервисирање на возила
 

5

Бр. на оглас 02/2017
Објавен 13.04.2017
Отварање понуди: 25.04.2017 во 11:00 часот
Вид на постапка:   БПП со оглас
 

4

Бр. на оглас 03/2017
Објавен 11.04.2017
Отварање понуди: 03.05.2017 во 11:00 часот
Вид на постапка:   Отворена постапка
Предмет на набавка: Одржување на системот ЕХИМ
 

3

Бр. на оглас 02/2017
Објавен 03.04.2017
Отварање понуди: 18.05.2017 во 12:00 часот
Вид на постапка:   Отворена постапка
Предмет на набавка: Телекомуникациски услуги
 

2

Бр. на оглас 01/2017
Објавен 06.03.2017
Отварање понуди: 05.04.2017 во 12:00 часот
Вид на постапка:   Отворена постапка
 Одлука за избор

1

Бр. на оглас 01/2017
Објавен 28.02.2017
Отварање понуди: 10.03.2017 во 12:00 часот
Вид на постапка:   БПП со оглас
Предмет на набавка: Кетеринг за царински празник
Одлука за поништување

 

 

 Архива на јавни набавки
Архива на јавни набавки 2016 година
 
Архива на јавни набавки 2015 година
 
Архива на јавни набавки 2014 година
 
Архива на јавни набавки 2013 година
 
Архива на јавни набавки 2012 година
 
Архива на јавни набавки 2011 година
 
Архива на јавни набавки 2010 година
 
Архива на јавни набавки 2009 година
 
Архива на јавни набавки 2008 година
 
Архива на јавни набавки 2007 година
MK | EN | SQ
 Новини
 Сервиси

Supported by
| ??????
Моментално посетители: 17
Вкупно посетители: 10500954

 
Почетна | За нас | Патници | Бизнис заедница | Контакт |Мапа на са?тот
?2004 Царинска управа на Република Македони?а