Почетна | За нас Патници |Бизнис заедница| Контакт|Мапа на са?тот
Пребарување:
 

 
 Решенија и судски пресуди
Пребарај според...
Прекршочно решение Пресуда Вид на прекршок

 ДатумПрекршочно решениеПресудаВид на прекршок
18.07.2012 ПРК 3146/08 царински прекршок-ПМВ
21.05.2012 ПРК 277/12 царински прекршок-непријавена стока
10.05.2012 ПРК 3180/08 царински прекршок-непријавена стока
09.05.2012 ПРК 831/10 царински прекршок-не се приложени потребни документи
08.05.2012 ПРК 234/11 девизен прекршок
19.04.2012 ПРК 800/08 царински прекршок-непријавена стока
17.04.2012 ПРК 779/11 царински прекршок-ПМВ
06.04.2012 ПРК 820/11 царински прекршок-непријавена стока
12.03.2012 ПРК 0754/10 царински прекршок-ПМВ
09.03.2012 ПРК 143/12 царински прекршок-непријавена стока
09.03.2012 ПРК 2351/08 царински прекршок-непријавена стока
05.03.2012 ПРК 0122/12 царински прекршок-непријавена стока
01.03.2012 ПРК 3182/08 царински прекршок-непријавена стока
24.02.2012 ПРК 0101/12 царински прекршок-непријавена стока
24.02.2012 ПРК 102/12 царински прекршок-непријавена стока
22.02.2012 ПРК 791/07 царински прекршок-ПМВ
20.02.2012 ПРК 3560/08 царински прекршок-непријавена стока
20.02.2012 ПРК 2939/08 царински прекршок-непријавена стока
20.02.2012 ПРК 2496/08 царински прекршок-непријавена стока
09.02.2012 ПРК 2613/08 царински прекршок-непријавена стока
09.02.2012 ПРК 648/11 царински прекршок-непријавена стока
08.02.2012 ПРК 2661/08 царински прекршок-непријавена стока
08.02.2012 ПРК 2441/08 царински прекршок-не се пријавил во рок предвиден со закон
30.01.2012 ПРК 2633/08 царински прекршок-ПМВ
26.01.2012 ПРК 63/10 акцизен прекршок
20.01.2012 ПРК 2520/08 царински прекршок-непријавена стока
17.01.2012 ПРК 457/09 царински прекршок-не се пријавил во рок предвиден со закон
12.01.2012 ПРК 2942/08 царински прекршок-ПМВ
11.01.2012 ПРК 2650/08 царински прекршок-непријавена стока
11.01.2012 ПРК 1463/08 царински прекршок-непријавена стока
23.12.2011 ПРК 2089/08 царински прекршок-непријавена стока
20.12.2011 ПРК 3326/08 царински прекршок-пречекорен рок при транзит
20.12.2011 ПРК 793/07 царински прекршок-ПМВ
14.12.2011 ПРК 0866/11 царински прекршок-непријавена стока
14.12.2011 ПРК 257/10 акцизен прекршок
13.12.2011 ПРК 872/08 царински прекршок-непријавена стока
09.12.2011 ПРК 2792/08 царински прекршок-пречекорен рок при транзит
09.12.2011 ПРК 1273/08 царински прекршок-непријавена стока
07.12.2011 ПРК 642/08 царински прекршок-не се пријавил во рок предвиден со закон
05.12.2011 ПРК 595/09 царински прекршок-не се поднесени потребни документи
02.12.2011 ПРК 0826/11 царински прекршок-непријавена стока
01.12.2011 ПРК 389/08 царински прекршок-непријавена стока
01.12.2011 ПРК 1806/08 царински прекршок-не се пријавил во рок предвиден со закон
01.12.2011 ПРК 3519/08 царински прекршок-не се пријавил во рок предвиден со закон
29.11.2011 ПРК 231/08 Пресуда за ПРК 231/08 царински прекршок-непријавена стока
28.11.2011 ПРК 3145/08 царински прекршок
26.11.2011 ПРК 295/08 царински прекршок-непријавена стока
19.11.2011 ПРК 788/11 царински прекршок-непријавена стока
10.11.2011 ПРК 432/07 царински прекршок-не се пријавил во рок предвиден со закон
03.11.2011 ПРК 1146/08 царински прекршок-не се пријавил во рок предвиден со закон
31.10.2011 ПРК 273/11 Пресуди за ПРК 273/11 акцизен прекршок
26.10.2011 ПРК 570/07 царински прекршок-неважечка сообраќајна дозвола
19.10.2011 ПРК 1907/08 царински прекршок-не се пријавил во рок предвиден со закон
17.10.2011 ПРК 1991/08 царински прекршок-непријавена стока
14.10.2011 ПРК 2002/08 царински прекршок-не се пријавил во рок предвиден со закон
26.09.2011 ПРК 3171/08 царински прекршок
23.09.2011 ПРК 1367/08 Пресуда за ПРК 1367/08 царински прекршок-непријавена стока
21.09.2011 ПРК 108/07 Пресуда за ПРК 108/07 царински прекршок - неправилно наведено потекло на стока
19.08.2011 ПРК 3137/08 царински прекршок-не се пријавил во рок предвиден со закон
15.08.2011 ПРК 852/08 царински прекршок-непријавена стока
11.08.2011 ПРК 216/09 царински прекршок
22.07.2011 ПРК 1988/08 царински прекршок-непријавена стока
04.07.2011 ПРК 2948/08 царински прекршок-непријавена стока
16.06.2011 ПРК 626/09 царински прекршок
23.05.2011 ПРК 2291/08 Пресуда за ПРК 2291/08 царински прекршок-ПМВ
05.05.2011 ПРК 301/08 Пресуда за ПРК 301/08 царински прекршок-непријавена стока
27.01.2011 ПРК 627/07 Пресуда за ПРК 627/07 царински прекршок- непријавена стока
02.12.2010 ПРК 2778/08 царински прекршок-непријавена стока
11.01.2010 ПРК 2648/08 Пресуда за ПРК 2648/08 царински прекршок-непријавена стока
21.09.2009 ПРК 324/08 Пресуда за ПРК 324/08 царински прекршок-непријавена стока
MK | EN | SQ
 Новини
 Сервиси

Supported by
| ??????
Моментално посетители: 16
Вкупно посетители: 10500961

 
Почетна | За нас | Патници | Бизнис заедница | Контакт |Мапа на са?тот
?2004 Царинска управа на Република Македони?а