Почетна | За нас Патници |Бизнис заедница| Контакт|Мапа на са?тот
Пребарување:
 

 
  Интерактивна мапа на царинарници Отворена линија 

Испратете прашања,
жалби, сугестии

 
Пребарување низ царинска 
тарифа-ТАРИМ
  Состојба на граници и царински испостави   Најчесто поставувани прашања
 За нас / Признанија и плакети

ПРИЗНАНИЈА/ПЛАКЕТИ

Година

Прва награда на Стопанската комора за информатички и комуникацииски технологии - МАСИТ за Едношалтерскиот систем за дозволи за увоз, извоз и транзит на стоки и тарифни квоти - EXIM

2010

60 години Економски факултет-Универзитет Св.Кирил и Методиј

2010

UNITED STATES DEPARTMENT OF HOMELAND SECURITY, Responding to Weapons of Mass Destruction at Borders Exercise

2010

Yolanda Benitez - World Customs Organization

2009

Belastingdienst Douane

2009

THE CROWN AGENTS

2009

Фондација Институт отворено општество - Македонија

2008

Фондација Институт отворено општество - Македонија, 

2008

AGENZIA DELLE DOGANE

2006

Douane Nederland

2006

WCO Meeting of European Region heads of customs

2004

Министерство за внатрешни работи (МВР)

2004

Criminal Investigations Course 

2004

EXBS Program US Embassy

2004

3-rd Meeting of the SECI Chiefs of Police and Custom Administration

2004

Douanes and droits indirects, Wien Austria

2001

Customs and Excise Ireland

2001

UNDCP - Phare Programme

1999

Vigilancia Advanera

1998

Training services division 1996

1996

EU/OSCE/UE, Brusseles

1996

Director General of Taxes and Customs of the Netherlands

1995

Training Program of International Narcotics Control

1994

United States Customs Service, Georgia

1994

.  

ПОФАЛНИЦИ/ БЛАГОДАРНИЦИ

Година

Благодарница за успешна соработка од Факултет за безбедност Универзитет "Св.Климент Охридски" Битола

2011

Благодарница за успешна соработка исполнета со несебичен придонес и долгогодишна поддршка

2010

Благодарница за соработка, разбирање и подршка на проектот "Пекинг 2008", институција со визија, развој и хуманост, добиена од Хуманитарната организација "Венера" 

2009

Одлука за избор на три најдобри институции во три категории кои покажаа најголеми постигнувања во практицирањето на принципите на доброто управување - Фондација Институт отворено општество- Македонија, 

2008

Пофалница од Македонската православна црква

2008

Благодарница од Македонска православна црква

2008

Благодарница за успешна соработка, добиена од Управата за финансиска полиција 

2008

Благодарница за успешна соработка и спонзорирање во училиштето, добиена од ОУ Стив Наумов - Скопје 

2008

MK | EN | SQ
 Новини
 Сервиси

Supported by
| ??????
Моментално посетители: 16
Вкупно посетители: 10500951

 
Почетна | За нас | Патници | Бизнис заедница | Контакт |Мапа на са?тот
?2004 Царинска управа на Република Македони?а