Почетна | За нас Патници |Бизнис заедница| Контакт|Мапа на са?тот
Пребарување:
 

 
Курс за електронско учење за преглед на контејнери
 
Курсот е подготвен од Генералниот директорат на Европската комисија за даночна и царинска унија во рамките на Програмата Царина 2007 во соработка со царински експерти од неколку европски земји. Оваа обука е достапна само за употреба во рамките на Царинската управа. Курсот дава краток преглед на најдобрите практики од европска перспектива. Царинските службеници може да пристапот до курсот преку интранет страната на Царинската управа

Supported by
| ??????
Моментално посетители: 3
Вкупно посетители: 10414371

 
Почетна | За нас | Патници | Бизнис заедница | Контакт |Мапа на са?тот
?2004 Царинска управа на Република Македони?а