Почетна | За нас Патници |Бизнис заедница| Контакт|Мапа на са?тот
Пребарување:
 

 

Почитувани корисници,

На следните линкови можете да ги превземете репликациските фајлови за ажурирање на клиентскиот софтвер  во Асикуда системот.

 Внатрешни испостави - репликациски фајлови 2017
 
4060-ЦИ Ново Село стоково
(3898 KB), 03.01.2017,

5042-ЦИ Аеродром Охрид
(3877 KB), 03.01.2017,

5070- ЦИ Ќафасан стоково
(3893 KB), 03.01.2017,

2030- ЦИ Табановце стоково
(3876 KB), 03.01.2017,

4040-ЦИ Кавадарци
(3845 KB), 03.01.2017,

1080-ЦИ Тетово и 1075-ЦИ Блаце стоково
(3876 KB), 03.01.2017,

4010-ЦИ Богородица и 4015-ЦИ Богородица стоково
(3891 KB), 03.01.2017,

5060-ЦИ Струга и 5040 ЦИ Охрид
(3893 KB), 03.01.2017,

5030-ЦИ Прилеп и 3030 - ЦИ Делчево
(3915 KB), 03.01.2017,

4050-ЦИ Струмица и 4060-ЦИ Ново Село стоково
(3898 KB), 03.01.2017,

3050-ЦИ Велес и 1020-ЦИ Слободна зона Скопје
(3889 KB), 03.01.2017,

3030-ЦИ Делчево
(3915 KB), 03.01.2017,

3010-ЦИ Штип
(3894 KB), 03.01.2017,

2050 - ЦИ Деве Баир и 2051 ЦИ Деве Баир патнички
(3885 KB), 03.01.2017,

2010-ЦИ Куманово
(3837 KB), 03.01.2017,

5010-ЦИ Битола , 5020-ЦИ Меџитлија стоково
(3849 KB), 03.01.2017,

4020 - ЦИ Гевгелија
(3836 KB), 03.01.2017,

1050-ЦИ Аеродром
(3877 KB), 03.01.2017,

1030-ЦИ Железничка станица Трубарево
(3878 KB), 03.01.2017,

1025-ЦИ Пошта
(3773 KB), 03.01.2017,

1015-ЦИ Скопје 2
(3891 KB), 03.01.2017,

1014 - ЦИ Скопје 4
(3878 KB), 03.01.2017,

1013 - ЦИ Скопје 3
(3890 KB), 03.01.2017,

1010 - ЦИ Скопје 1
(3871 KB), 03.01.2017,
 Гранични испостави и збирни сервери - репликациски фајлови
 
Server 1000 - za Snio (2005-2009)
(3801 KB), 04.01.2010,

Апликација за изработка на ПП50 образец за плаќање на царински давачки
(26435 KB), 04.02.2009,

Server 1000 za SNIO zakljucno so 2004 godina
Репликациски фајл за Збирен сервер со податоци до 2004
(3668 KB), 04.01.2010,
MK | EN | SQ
 Новини
 Сервиси

Supported by
| ??????
Моментално посетители: 21
Вкупно посетители: 10500948

 
Почетна | За нас | Патници | Бизнис заедница | Контакт |Мапа на са?тот
?2004 Царинска управа на Република Македони?а