Почетна | За нас Патници |Бизнис заедница| Контакт|Мапа на са?тот
Пребарување:
 

 
 Фотогалерија
 
 
ОДБЕЛЕЖАН 26-ТИ ЈАНУАРИ - МЕЃУНАРОДНИОТ ДЕН НА ЦАРИНАТА

 
24 ГОДИНА САМОСТОЈНА И НЕЗАВИСНА ЦАРИНСКА УПРАВА 14.04.2016 ГОДИНА

Ден на царинска управа 14.04.2016
 
СЕРТИФИКАТИ СЦО 2016

 
КАМПАЊА ПРИЈАВЕТЕ ПАРИ

 
ДЕН НА ДРВОТО 02.12.2015

 
23 ГОДИНА САМОСТОЈНА И НЕЗАВИСНА ЦАРИНСКА УПРАВА 15.04.2015 ГОДИНА

 
ДЕН НА ДРВОТО 03.12.2014

 
 
 
СВЕЧЕНА ЗАКЛЕТВА И ЈУБИЛЕЈНИ НАГРАДИ 19.11.2014

   
 

22 ГОДИНА САМОСТОЈНА И НЕЗАВИСНА ЦАРИНСКА УПРАВА 15.04.2014 ГОДИНА

 
 
 
ДЕН НА ДРВОТО 27 НОЕМВРИ 2013

 
27.11.2013 РЕГИОНАЛНА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА УЛОГАТА НА ЦАРИНАТА ВО ЗАШТИТАТА НА КУЛТУРНОТО НАСЛЕДСТВО

 
26.11.2013 ДОНАЦИЈА - АЗЕРБЕЈЏАН

 
25.11.2013 Изложба NO DRUGS

 
25-26.11.2013 МЕЃУНАРОДЕН СОСТАНОК НА ШЕФОВИ НА СЛУЖБИ ЗА ИСТРАГИ И РАЗУЗНАВАЊЕ НА ЦАРИНСКИ УПРАВИ НА ЕВРОПСКИТЕ ЗЕМЈИ ОД СЦО

   
 

21 ГОДИНА САМОСТОЈНА И НЕЗАВИСНА ЦАРИНСКА УПРАВА 05-15.04.2013 ГОДИНА

   
       
20 ГОДИНИ ЦАРИНСКА УПРАВА    
       
ДОЧЕК НА МАКЕДОНСКАТА РАКОМЕТНА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА 28 ЈАНУАРИ 2012    
       
СТАРТ НА СТОКОВО ЦАРИНЕЊЕ НА ГРАНИЧЕН ПРЕМИН ТАБАНОВЦЕ 28 ЈАНУАРИ 2012    
       
НОВОГОДИШЕН КОКТЕЛ НА ЦАРИНСКАТА УПРАВА 31 ДЕКЕМВРИ 2011    
       
ДЕН НА ДРВОТО - ЦУРМ 23.11.2011 ГОДИНА    
       
ДЕН НА ЦАРИНСКА УПРАВА - 14 АПРИЛ 2011 ГОДИНА     
       
РАБОТИЛНИЦА НА ТЕМА „ГРАДЕЊЕ НА КАПАЦИТЕТИ ВО ЦАРИНСКАТА УПРАВА“  (26.01.2011 ГОДИНА МЕЃУНАРОДЕН ДЕН НА ЦАРИНАТА)    
       
ПОСТАВУВАЊЕ КАМЕН ТЕМЕЛНИК БЛАЦЕ,11.07.2010    
       
ПОТПИШАНИ ДОГОВОРИ ЗА СОРАБОТКА СО ЦАРИНСКИТЕ УПРАВИ НА АЗЕРБЕЈЏАН И МАУРИЦИУС - ЈУНИ 2010 ГОДИНА     
       
ДЕН НА ЦАРИНСКА УПРАВА - 14 АПРИЛ 2010 ГОДИНА      
       
   
       
  КОНФЕРЕНЦИЈА НА СВЕТСКА ЦАРИНСКА ОРГАНИЗАЦИЈА  ВО ОХРИД - МАРТ 2010 ГОДИНА    
       
   ДЕН НА ДРВОТО, ЦУРМ 10.03.2010 ГОДИНА    
       

 

MK | EN | SQ
 Новини
 Сервиси

Supported by
| ??????
Моментално посетители: 23
Вкупно посетители: 10500972

 
Почетна | За нас | Патници | Бизнис заедница | Контакт |Мапа на са?тот
?2004 Царинска управа на Република Македони?а