Почетна | За нас Патници |Бизнис заедница| Контакт|Мапа на са?тот
Пребарување:
 

 
  Интерактивна мапа на царинарници Отворена линија 

Испратете прашања,
жалби, сугестии

 
Пребарување низ царинска 
тарифа-ТАРИМ
  Состојба на граници и царински испостави   Најчесто поставувани прашања
 Информации / Односи со јавноста
Почитувани корисници,
 
Добредојдовте во делот Односи со јавноста на интернет страницата на Царинската управа на Република Македонија. Ова е уште еден обид да ја подобриме комуникацијата со јавноста, да бидеме подостапни за граѓаните, деловната заедницата и медиумите. Наша цел е да ви овозможиме информации кои произлегуваат од надлежностите на Царинската управа, да ги слушнеме вашите сугестии, поплаки.
 
Одговорите на најактуелните прашања ги објавуваме во рубриката Најчесто поставувани прашања.
 
Имајте предвид дека содржината на одговорите на поставените прашања  е од информативен карактер и се однесува на прописите кои се на сила на денот на давањето на одговорот.
 
Царинските прописи и останатата регулатива, кои се применуваат во царинското работење, се предмет на континуирани прилагодувања, промени и дополнувања, така да, за спроведување на постапка за која сте се информирале на овој начин  важат  прописите на денот на спроведувањето на постапката.
 
Ви благодариме за укажаната доверба
 
 
 
 
 Испратете, прашања, жалби, сугестии
E-mail
Дали се согласувате вашето прашање да се објави на веб?

 
Внесете го текстот во полето.

 
Прати
MK | EN | SQ
 Новини
 Сервиси

Supported by
| ??????
Моментално посетители: 17
Вкупно посетители: 10500913

 
Почетна | За нас | Патници | Бизнис заедница | Контакт |Мапа на са?тот
?2004 Царинска управа на Република Македони?а