Почетна | За нас Патници |Бизнис заедница| Контакт|Мапа на са?тот
Пребарување:
 

 
 Најчесто поставувани прашања
Имајте предвид дека содржината на одговорите на поставените прашања  е од информативен карактер и може да се користи само како информација.
 
Царинските прописи и останатата регулатива, кои се применуваат во царинското работење, се предмет на континуирани прилагодувања, промени и дополнувања, така да, за спроведување на постапка за која сте се информирале на овој начин важат прописите на денот на спроведувањето на постапката.
ПОШТЕНСКИ ПРАТКИ
ВНЕСУВАЊЕ/ИЗНЕСУВАЊЕ НА ДЕВИЗИ
ВНЕСУВАЊЕ/ИЗНЕСУВАЊЕ НА МИЛЕНИЧИЊА
ВНЕСУВАЊЕ НА ОРУЖЈЕ
ПАТНИЧКИ ПРОМЕТ
ВНЕС НА РАСТЕНИЈА
УВОЗ НА ВОЗИЛА
ПРИВРЕМЕНО ВНЕСУВАЊЕ/ИЗНЕСУВАЊЕ НА СТОКА
ОСТАНАТО
 Ваши прашања / Кликнете на прашањето за да го видите одговорот
MK | EN | SQ
 Новини
 Сервиси

Supported by
| ??????
Моментално посетители: 2
Вкупно посетители: 10507238

 
Почетна | За нас | Патници | Бизнис заедница | Контакт |Мапа на са?тот
?2004 Царинска управа на Република Македони?а