Почетна | За нас Патници |Бизнис заедница| Контакт|Мапа на са?тот
Пребарување:
 

 
 Нетарифни мерки/Интелектуална сопственост
 
Упатство за примена на Законот за царински мерки за спроведување на заштита на правата од интелектуална сопственост
(10282 KB), 12.01.2016,

ПОТВРДА за привремено задржани предмети
(76 KB), 12.01.2016,

БАРАЊЕ ЗА ПРЕЗЕМАЊЕ НА ЦАРИНСКИ ДЕЈСТВИЈА (Прилог1).doc
(317 KB), 01.07.2015,

БАРАЊЕ ЗА ПРОДОЛЖУВАЊЕ НА ПЕРИОДОТ ЗА ПРЕЗЕМАЊЕ НА ЦАРИНСКИ ДЕЈСТВИЈА (Прилог 2).doc
(89 KB), 01.07.2015,

Упатство за уништување на стока
(9589 KB), 06.10.2015,

Барање за уништување на стока
(242 KB), 06.10.2015,
MK | EN | SQ
 Новини
 Сервиси

Supported by
| ??????
Моментално посетители: 21
Вкупно посетители: 10500942

 
Почетна | За нас | Патници | Бизнис заедница | Контакт |Мапа на са?тот
?2004 Царинска управа на Република Македони?а