Почетна | За нас Патници |Бизнис заедница| Контакт|Мапа на са?тот
Пребарување:
 

 
 Даноци и акцизи / Упатства од делот на ДДВ
 
Измена на Упатството за примена на Законот за ДДВ при царинење на стоки
(Сл.весник на РМ број 126/2007)
(121 KB), 19.10.2007,

Упатство за примена на Законот за ДДВ при царинење на стоки [pdf]
(Акт на Царинската управа бр. 07-3791/1 од 27.03.2006 г, бр.07-3791/2 од 07.04.2006 г, бр.07-3791/3 од 29.09.2006 и бр.10-15808 од 27.09.2007 г)
(436 KB), 19.10.2007,
MK | EN | SQ
 Новини
 Сервиси

Supported by
| ??????
Моментално посетители: 23
Вкупно посетители: 10500946

 
Почетна | За нас | Патници | Бизнис заедница | Контакт |Мапа на са?тот
?2004 Царинска управа на Република Македони?а